This Modern Guesthouse Is Dripping In Cool

Paying homage to the landscape of the Green Mountain State.
Author:
Publish date:
Social count:
380

Birdseye Design hit a bullseye with this commissioned build exploiting the foothills of the Green Mountains in Pomfret, Vermont. Sited on a sloping terrain buried in wooded terrain, Woodshed hosts guests and acts as an entertainment space for its nearby master residence. 

Taking shape and drawing inspiration by the vernacular woodshed, its configuration is completely composed of repurposed snow fencing–we're all over the simplistic appearance highlighting their natural, weathered mystique. Once inside you'll find serene opulence, and when you're not countryside-gazing out to the eastern hillside be sure get cozy in the lounge space with its double-sided fireplace. 

Here's the photo tour.